Can't Patch Winamp

Welcome to the Avolites TitanOne Support Forum

Moderator: Moderators

User avatar
kimwida
Posts: 216
Joined: 05 Aug 2016, 16:26
Location: Seoul

Can't Patch Winamp

Postby kimwida » 30 Nov 2019, 15:31

Titan Go V12.
Winamp 5.666.
Installed Avolites Winamp Plugin Setup v2.

When I try to patch winamp, it can't be patched.
When I push "Patch Nullsoft Winamp", nothing happen and just grow user number.

========================
Sorry. It was patched.
I thought it was not patched because there is no use DMX in patch view.
User avatar
sideshowbond
Posts: 167
Joined: 18 Nov 2016, 20:58

Re: Can't Patch Winamp

Postby sideshowbond » 01 Dec 2019, 20:58

I am not entirely sure as I am using Winamp differently but I believe Winamp needs to be patched on address 1.1 to work properly. It'll pop up as parked but will work nonetheless. It has its quirks though.

I am controlling Winamp slightly different as in I don't patch it, use custom macros to set the start time (hour mark for the track) and factory macros to start/pause/rewind the timecode and with that effectively controlling WInamp.

https://www.avolites.de/wiki/macros:example:timecodestarttime

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest