Is this possible (coded macro)

This is a place for people to chare the custom macros they have written.

Moderator: Moderators

cramboel
Posts: 4
Joined: 21 Feb 2018, 15:13

Is this possible (coded macro)

Postby cramboel » 12 Jun 2019, 21:13

Hello, i already ask but without picture last time.

How can i "Touch" my attribute in programmer to get the current color in active "blue", to record this in palette. (current color)

Like that :
Image Image Image

I already have all the step of my macro in coded macro but that section is from the avolites macro ( but is'nt as effiency as i want ) (already have the merge part too)
Thank for your time and your help :D
User avatar
Gregory
Site Admin
Posts: 1094
Joined: 14 Dec 2007, 15:25
Location: London, United Kingdom
Contact:

Re: Touch Attribute

Postby Gregory » 12 Jun 2019, 21:35

If the fixtures are already selected and the correct attribute bank is selected you could do something like this:

Code: Select all

Programmer.Editor.Fixtures.SetContextAttributeFromWheelIndex(1)
Programmer.Editor.Fixtures.TouchSelectedControls()

A more reliable way for certain attributes would be to use the attribute ID:

Code: Select all

Programmer.Editor.Fixtures.SetContextAttributeFromId(112)
Programmer.Editor.Fixtures.TouchSelectedControls()


It would be helpful to others to provide more description in the subject in case they have a similar question.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest