dmx output

This is a place for people to chare the custom macros they have written.

Moderator: Moderators

User avatar
jacklighting
Posts: 26
Joined: 27 May 2018, 12:41
Location: Thailand
Contact:

dmx output

Postby jacklighting » 10 May 2019, 20:04

can do macro record dmx output ?
thx
because my shape running by rate master and then stop , want to record dmx output,
Best Regard , Sincerely :D
User avatar
sideshowbond
Posts: 167
Joined: 18 Nov 2016, 20:58

Re: dmx output

Postby sideshowbond » 10 May 2019, 21:01

Someone correct me if I'm wrong but I don't think this is possible.

Pretty sure this has been asked for as a feature as it is possible on other consoles to simply snapshot DMX.
User avatar
jacklighting
Posts: 26
Joined: 27 May 2018, 12:41
Location: Thailand
Contact:

Re: dmx output

Postby jacklighting » 11 May 2019, 17:56

i hope can doit in new version :)
Best Regard , Sincerely :D

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests