New in Titan Software

Welcome to the Avolites Visualiser Discussion Forum.

Moderator: Moderators

Locoman
Posts: 14
Joined: 30 Dec 2016, 22:58

New in Titan Software

Postby Locoman » 30 Dec 2016, 23:09

Hi all,

I'm new with titan consoles and I'm doing patch and trying to setup visualiser and I have some problems to solve:

- I have several 6 PAR64 bars in 3 channels (2 PAR by channel) how can I have the 6 PAR on visualiser? Only appear 3.
- How can I have the color of PAR (ex: 79) on visualiser and no white?
- Patching ACL bars in 1 channel, how can I have a 2 ACL bars on visualiser?

Thank you for any help!

Sorry about my english!

Best regards
User avatar
niclights
The eManual
Posts: 4208
Joined: 24 Sep 2004, 01:06
Location: UK

Re: New in Titan Software

Postby niclights » 31 Dec 2016, 11:28

Unfortunately it is not currently possible to add multiple dimmers using the same address to Capture within Titan. However, if you have access to the full version of Capture you can create a theatre and import into Titan.

You can change the colour of dimmer fixtures via the wheels by toggling the wheel control mode to 'Visualiser' and selecting the colour attribute group.

For ACL bars is the same problem as for the pars - these really need to be individual fixtures using the correct type (ie. PAR 36 or 46) patched to the same address so that you can focus them independently. At the moment the only way is to create in the full version of Capture.
Locoman
Posts: 14
Joined: 30 Dec 2016, 22:58

Re: New in Titan Software

Postby Locoman » 31 Dec 2016, 15:21

Hi niclights,

Thank you for help!

I don´t know what is "Capture" It is a 3d design software?

How can I patch several individual dimmer fixtures in to the same address?

Thanks

I forgot to say that I use Arena and Quartz desks with v10.
User avatar
niclights
The eManual
Posts: 4208
Joined: 24 Sep 2004, 01:06
Location: UK

Re: New in Titan Software

Postby niclights » 31 Dec 2016, 17:13

The visualiser in Titan v10 integrates the engine from Capture which is a stand-alone visualisation application.

You can patch multiple dimmers to the same address by patching onto the same handle but unfortunately the integrated Capture visualiser will currently simulate this as a single fixture. At the moment the only way to simulate as multiple fixtures would be to create a theatre in the full stand-alone version of Capture and then import that into Titan.

For more information about the full stand-alone version of Capture see here.
Locoman
Posts: 14
Joined: 30 Dec 2016, 22:58

Re: New in Titan Software

Postby Locoman » 31 Dec 2016, 17:24

Hi niclights,

Thank you for your help!

Best regards and happy 2017!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest