Shutter Strobe Playback

Welcome to the Avolites Visualiser Discussion Forum.

Moderator: Moderators

jimbob
Posts: 7
Joined: 13 Jun 2011, 15:55

Shutter Strobe Playback

Postby jimbob » 29 Jun 2011, 12:01

Hi all

Just doing some pre-programming on Vis and a Pearl 2004

Whenever I program and store a shutter or strobe chase it locks on the programmer....

Hitting the clear button has no effect. The only way to the clar the programmer and indeed playback of the memory is to locate said fixtures...

When I playback all other chases and memories they all perform as normal apart from the strobe ones...

Even bringing down the GM has no effect...

Any ideas?
User avatar
niclights
The eManual
Posts: 4239
Joined: 24 Sep 2004, 01:06
Location: UK

Postby niclights » 29 Jun 2011, 12:55

Sounds correct to me. Shutters are normally LTP. If you want it to behave as HTP you can edit the fixture personality file.
jimbob
Posts: 7
Joined: 13 Jun 2011, 15:55

Postby jimbob » 29 Jun 2011, 21:44

ta nic....all sorted
samesam3
Posts: 17
Joined: 24 Jun 2009, 01:52
Location: Malaysia
Contact:

Postby samesam3 » 19 Oct 2011, 12:45

niclights wrote:Sounds correct to me. Shutters are normally LTP. If you want it to behave as HTP you can edit the fixture personality file.



Nic, can you please teach me how do i edit the personality files?

Im currently still using pearl exp w/ Titan, but atm using classic software.
i'll upgrade it to Titan v5 just as soon as i finish the 600MB Download :)
hopefully everything will work out just fine

*FYI* Im from Malaysia, most of Avo Pearl exp users still stick with the Classic Version, so its kinda hard for me to ask for Guidance around,
so... Forum's my last hope hehehe

sorry for my bad english...
Thx alot Nic~ cheers!
User avatar
niclights
The eManual
Posts: 4239
Joined: 24 Sep 2004, 01:06
Location: UK

Postby niclights » 19 Oct 2011, 13:53

Hi,

I can help with specifics but this is a bit too general.

There is a quick start guide available here.

The best way to learn is probably to have a go. Or load existing personalities and examine them.

Also note that in Titan it is not possible to set any attribute to HTP except dimmer.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest