Auto run playbacks on load

Questions or discussions about the Titan and classic consoles and software.

Moderator: Moderators

gazneale
Posts: 1
Joined: 14 Sep 2020, 16:32

Auto run playbacks on load

Postby gazneale » 14 Sep 2020, 16:35

Hi folks.

Is it possible to set playbacks to run on show load in titan v9? i have a setup at the moment using titan 11 on a titanone with some playbacks set to auto run on load, however the other setup is using a pearl expert running v9 and i've not yet found a way to do so if it is possible
User avatar
TWC
Posts: 77
Joined: 24 Dec 2017, 13:54

Re: Auto run playbacks on load

Postby TWC » 14 Sep 2020, 19:32

Yes. In the playback options. You can choose if the playbacks runs on start-up or not. Just press he playback options softkey then select the playback, then softkey A 'playback'. It's in that menu. You also need to make sure startup playbacks are enabled in the user settings. Hold down avo and press disk, then choose user settings, in the general tab there is an on-off switch to set it.

Hope this helps.
Avo Machine - beta 90
Titan Mobile + Fader Wing
Dell Optiplex 7010usff
i7, ssd, 8GB, Intel Hd4000

Capture Machine
2020 Symphony - 2020.0.48
AMD A7, ssd, 32GB, nVidia GTX1660s

Ai Media Server - 12.1
r6 + 2x Datapath DVI capture cards + Genlock module.
User avatar
niclights
The eManual
Posts: 4280
Joined: 24 Sep 2004, 01:06
Location: UK

Re: Auto run playbacks on load

Postby niclights » 14 Sep 2020, 20:22

TWC wrote:Yes. In the playback options. You can choose if the playbacks runs on start-up or not. Just press he playback options softkey then select the playback, then softkey A 'playback'. It's in that menu. You also need to make sure startup playbacks are enabled in the user settings. Hold down avo and press disk, then choose user settings, in the general tab there is an on-off switch to set it.


The run playbacks on startup option was introduced in version 10.1 and therefore unfortunately is not available in version 9.
User avatar
TWC
Posts: 77
Joined: 24 Dec 2017, 13:54

Re: Auto run playbacks on load

Postby TWC » 14 Sep 2020, 22:55

Omg yes. Sorry

You have to do it with a macro pre version 10.
Avo Machine - beta 90
Titan Mobile + Fader Wing
Dell Optiplex 7010usff
i7, ssd, 8GB, Intel Hd4000

Capture Machine
2020 Symphony - 2020.0.48
AMD A7, ssd, 32GB, nVidia GTX1660s

Ai Media Server - 12.1
r6 + 2x Datapath DVI capture cards + Genlock module.
icke_siegen
Posts: 935
Joined: 02 Jul 2010, 10:29
Location: Siegen, Germany
Contact:

Re: Auto run playbacks on load

Postby icke_siegen » 18 Sep 2020, 07:08

I fear the macro thingy doen's work either (it doesn't even work in the current version...).

Maybe triggering itself might work (with an LTP channel which defaults to 100%, and sACN trigger to the console itself) - but this needs to be tried.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests