Release attributes not releasing over time

Questions or discussions about the Titan and classic consoles and software.

Moderator: Moderators

djsky
Posts: 103
Joined: 11 Mar 2016, 18:40

Release attributes not releasing over time

Postby djsky » 27 Apr 2019, 13:55

I have two “dimmer” attributes on some of my fixtures.

Release time works fine on colour and one of the intensity dimmers (over a timed period of 2s they slowly fade back to their previous values, but the other dimmer attribute simply “snaps” back to its previous value.
User avatar
sideshowbond
Posts: 157
Joined: 18 Nov 2016, 20:58

Re: Release attributes not releasing over time

Postby sideshowbond » 27 Apr 2019, 19:13

this sounds like a bug I reported which is going to be fixed in the next release
User avatar
phb
Posts: 48
Joined: 09 Apr 2019, 14:02
Location: Avolites, Park Royal, London
Contact:

Re: Release attributes not releasing over time

Postby phb » 08 May 2019, 17:57

It's possible that this has been fixed with the release of 11.3 (Release notes #48 "Timed release ignores HTP controls" [#77746]), assuming you are referring to what happens when a playback is unlatched (i.e. the playback is not assigned to a fader (if it is assigned to a fader, the HTP intensity values will fade out using the "Fade out" time)).

Is this issue resolved using 11.3? If not, please could you let me know:
* What fixtures you're using, in which mode
* Where the playback in question is assigned to on the console
* The steps you're following to perform the release

Thanks,
Pete Bridgman :: Avolites
Kully
Posts: 33
Joined: 12 Jun 2018, 09:56

Re: Release attributes not releasing over time

Postby Kully » 19 Jun 2019, 17:10

djsky wrote:I have two “dimmer” attributes on some of my fixtures.

Release time works fine on colour and one of the intensity dimmers (over a timed period of 2s they slowly fade back to their previous values, but the other dimmer attribute simply “snaps” back to its previous value.


Could you provide us with following information (previously requested by phb):

Is this issue resolved using 11.3? If not, please could you let me know:
* What fixtures you're using, in which mode
* Where the playback in question is assigned to on the console
* The steps you're following to perform the release

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests