Changing 'lock' screen

Questions or discussions about the Titan and classic consoles and software.

Moderator: Moderators

Bart K
Posts: 11
Joined: 16 Aug 2018, 17:10

Changing 'lock' screen

Postby Bart K » 04 Oct 2018, 20:29

Hey there,

What I saw recently on some MA consoles, was that the LD's changed the background picture of their consoles. After they locked their console.

They threw a logo on of the band that was playing for example. Is this also possible in the Avo software? Or is this a windows background thing?

If someone knows, im here.

Thanks anyway!
User avatar
Gregory
Site Admin
Posts: 1103
Joined: 14 Dec 2007, 15:25
Location: London, United Kingdom
Contact:

Re: Changing 'lock' screen

Postby Gregory » 04 Oct 2018, 20:40

It is not currently possible but it is one of the top requested ideas so we will be looking to do it soon.
Bart K
Posts: 11
Joined: 16 Aug 2018, 17:10

Re: Changing 'lock' screen

Postby Bart K » 04 Oct 2018, 23:21

Great! I'm looking forward to it.


Thanks!
User avatar
mad-leo-kitten
Posts: 14
Joined: 19 Feb 2019, 21:46
Contact:

Re: Changing 'lock' screen

Postby mad-leo-kitten » 25 May 2019, 18:30

Any updates to this ^^?
User avatar
Gregory
Site Admin
Posts: 1103
Joined: 14 Dec 2007, 15:25
Location: London, United Kingdom
Contact:

Re: Changing 'lock' screen

Postby Gregory » 25 May 2019, 20:01

It is likely that this will be part of v12.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests