Autoload

Questions or discussions about the Titan and classic consoles and software.

Moderator: Moderators

Avljud
Posts: 69
Joined: 03 Dec 2015, 18:32

Autoload

Postby Avljud » 31 Aug 2018, 09:19

It’s not a big thing really, but I’d notice that autload disappeared from the cue view after the update and I now have to go to playback options. Is there any way to get it back? User settings?

Thanks!
User avatar
niclights
The eManual
Posts: 4216
Joined: 24 Sep 2004, 01:06
Location: UK

Re: Autoload

Postby niclights » 31 Aug 2018, 09:53

It has never been in cue view. But if you mean playback view then nothing has changed. Perhaps you have a custom column filter?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests