Fire a Cue with Enter/Go?

Questions or discussions about the Titan and classic consoles and software.

Moderator: Moderators

Avljud
Posts: 70
Joined: 03 Dec 2015, 18:32

Fire a Cue with Enter/Go?

Postby Avljud » 06 Apr 2016, 17:49

Hi!

Is it possible to fire a Cue in a Cuelist with either Go or Enter if I select it? For an example: I have many colours in a Cuelist on a Playback. I want to fire a specefic colour in the Cuelist without have to step through the list.

Please?
User avatar
niclights
The eManual
Posts: 4289
Joined: 24 Sep 2004, 01:06
Location: UK

Re: Fire a Cue with Enter/Go?

Postby niclights » 06 Apr 2016, 18:36

Yes. Use GO CUE <cue number> <enter>.
Avljud
Posts: 70
Joined: 03 Dec 2015, 18:32

Re: Fire a Cue with Enter/Go?

Postby Avljud » 07 Apr 2016, 11:23

Super!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests