[Bug] Go Back button doesn't work in blind mode.

Forum for reporting bugs found in the Titan version 14.0 Open Beta.

Moderator: Moderators

jaspervissergv
Posts: 2
Joined: 07 Sep 2020, 19:44

[Bug] Go Back button doesn't work in blind mode.

Postby jaspervissergv » 07 Sep 2020, 19:48

Hello Ive made from the swop button a go back button, but it doesn't work in Blind :shock:
User avatar
TWC
Posts: 77
Joined: 24 Dec 2017, 13:54

Re: Go Back button doesn't work in blind mode.

Postby TWC » 07 Sep 2020, 20:34

So. You have changed the key profile so that the blue key is go back, and the grey key is still go forwards?

Just a quick question from me, were you also using a scene master at the same time?
Avo Machine - beta 90
Titan Mobile + Fader Wing
Dell Optiplex 7010usff
i7, ssd, 8GB, Intel Hd4000

Capture Machine
2020 Symphony - 2020.0.48
AMD A7, ssd, 32GB, nVidia GTX1660s

Ai Media Server - 12.1
r6 + 2x Datapath DVI capture cards + Genlock module.
jaspervissergv
Posts: 2
Joined: 07 Sep 2020, 19:44

Re: Go Back button doesn't work in blind mode.

Postby jaspervissergv » 08 Sep 2020, 10:04

Hello, Yes Ive changed the keyprofile as blue go back and grey go. Its on a cuelist with movements. and I didn't use scenemasters. I run my shows most time in blind to hide my running macros during show. Im using a TT2
User avatar
Gregory
Site Admin
Posts: 1187
Joined: 14 Dec 2007, 15:25
Location: London, United Kingdom
Contact:

Re: Go Back button doesn't work in blind mode.

Postby Gregory » 08 Sep 2020, 18:31

I have tried this and can confirm that Go Back does not work while the console is in blind mode. From what I can see this has been the case for a few versions, I have tried it in v13.0 where it is also broken and I believe it will be in v12.0 as well. I have entered the details of this bug in our tracking system so that hopefully it can be resolved in an upcoming release however that probably won't be version 14.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests