Is it possible to edit cues of chase or cuelist with API v.14?

This is a place for people to chare the custom macros they have written.

Moderator: Moderators

User avatar
kimwida
Posts: 234
Joined: 05 Aug 2016, 16:26
Location: Seoul

Is it possible to edit cues of chase or cuelist with API v.14?

Postby kimwida » 13 Nov 2020, 02:09

I am trying to write some macros edting cues of my chase and cuelist.

I just want to know it is possible or not.

If it is, give me some clues.
User avatar
Gregory
Site Admin
Posts: 1196
Joined: 14 Dec 2007, 15:25
Location: London, United Kingdom
Contact:

Re: Is it possible to edit cues of chase or cuelist with API v.14?

Postby Gregory » 13 Nov 2020, 10:20

In principle yes, however it might depend on what you are actually trying to do.

You should be able to create macros that put fixtures and values into the programmer and then merge this into existing cues or add new cues to a cue list or chase. Other actions such as deleting cues or editing times should also be possible, whether this is effectively by recording the button presses required or using more direct API calls where possible.
User avatar
kimwida
Posts: 234
Joined: 05 Aug 2016, 16:26
Location: Seoul

Re: Is it possible to edit cues of chase or cuelist with API v.14?

Postby kimwida » 13 Nov 2020, 11:46

Hi, Gregory.

What I want to do is updating cues of chase and cuelist and it's not deleting and adding cues because I use shared palettes. I know how to choose a group and apply palette with direct API call and I want to use direct API call cause I have to do it with many chase and cuelist.
Actually I tried to do it with "Playbacks.OverwritePlaybackStep". But I didn't get any clue. So can you help me?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests