Save cue list for new show

Welcome to the Avolites TitanOne Support Forum

Moderator: Moderators

User avatar
htevents
Posts: 65
Joined: 26 Jun 2017, 10:05

Save cue list for new show

Postby htevents » 14 Feb 2020, 19:21

Hello all,

I couldn't find the answer with the search function, but I would like to save a (timecoded) cue list I have made for a new show.
I want to program a new show, but want to use some cues, cue lists and chases from another show I have made.
Is this possible?
icke_siegen
Posts: 920
Joined: 02 Jul 2010, 10:29
Location: Siegen, Germany
Contact:

Re: Save cue list for new show

Postby icke_siegen » 15 Feb 2020, 09:49

You need to import the list into the new show, see https://www.avolites.com/Portals/0/down ... df#page=82

In short:

- in the new show, open the old show to import it
- map the fixtures so that Titan knows which new fixtures correspond with which old fixtures
- import the cuelist (and other parts you may wish to reuse)
User avatar
htevents
Posts: 65
Joined: 26 Jun 2017, 10:05

Re: Save cue list for new show

Postby htevents » 18 Feb 2020, 09:00

Thank you, that will do the trick.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests