Search found 52 matches

by bercic
10 May 2019, 09:42
Forum: Avolites Consoles
Topic: set list paging
Replies: 1
Views: 895

set list paging

hello I would like to inform you about a possible bug regarding pages while in set list mode. if you press go page and punch in a number while in normal paging, it loads the specified page and the white page indicator on the left moved also to the specified page. in set list paging mode, when you pu...
by bercic
10 May 2019, 09:23
Forum: Avolites Consoles
Topic: Shape view groups v11.3
Replies: 2
Views: 978

Re: Shape view groups v11.3

thank you for your reply.
by bercic
07 May 2019, 19:32
Forum: Avolites Consoles
Topic: Shape view groups v11.3
Replies: 2
Views: 978

Shape view groups v11.3

Hello noticed the that the new feature in 11.3 does not display the group picture legends when looking at a shape. it displays the text legend and id. also when importing groups the text legends import not the picture legends. i dont know if its intended like that or its a bug, but its not practical...
by bercic
05 Apr 2019, 17:29
Forum: Avolites Consoles
Topic: Shape and effect BUG
Replies: 4
Views: 1021

Re: Shape and effect BUG

I know. I am writing because i would like it for smoother transitions on slow gigs and events. But that is just a preference not a need.
Thank you anyway.
by bercic
05 Apr 2019, 16:06
Forum: Avolites Consoles
Topic: Shape and effect BUG
Replies: 4
Views: 1021

Re: Shape and effect BUG

Thank you for the reply.

Guess i will have to use key frame shapes. But that solves only the dimmer shapes half way. I like the shapes more because they add or subtract to the current value.

Best,
U.
by bercic
05 Apr 2019, 11:03
Forum: Avolites Consoles
Topic: Shape and effect BUG
Replies: 4
Views: 1021

Shape and effect BUG

hello

i noticed a bug that when you have a shape stored on a fader and have the shape size fixed and shape speed on fader options enabled, the shape size is not fixed if you have it in fade mode 1 timed fade in and out with fade time 0.

Best, Urban
by bercic
03 Mar 2018, 11:54
Forum: Avolites Consoles
Topic: delay+fade 0 bug
Replies: 1
Views: 852

delay+fade 0 bug

hi
think i found a bug.
if you record a normal cue and set a delay in time and leave fade in at 0 the scene does not load.
however it works if you set the fade in at 0.1.

best regards
Urban
by bercic
18 Feb 2018, 17:56
Forum: Avolites Consoles
Topic: Group fx link bug
Replies: 4
Views: 1419

Group fx link bug

if you record a fx with a group and edit the group the fx updates automaticly. yesterday i wanted to add some fixtures to a group to add them to a fx. and when editing a group with [group button] + select group. I accidentally deselected all of the fixtures and then selected them all back again. Thi...
by bercic
12 Dec 2017, 19:03
Forum: Avolites Consoles
Topic: Very Strange colour wheel/Fixture issue on Sapphire 10.1
Replies: 12
Views: 2703

Re: Very Strange colour wheel/Fixture issue on Sapphire 10.1

there is a confirmed bug with highlight.

if you dont have any fixtures selected and clear while highlight is turned on, it stays on but the indicator led turns of
by bercic
28 Nov 2017, 18:46
Forum: Avolites Consoles
Topic: Fixture exchange+find fiture
Replies: 2
Views: 1057

Re: Fixture exchange+find fiture

apparently not

using v10.1
by bercic
27 Nov 2017, 19:57
Forum: Avolites Consoles
Topic: Color mixing with playbacks
Replies: 3
Views: 1654

Re: Color mixing with playbacks

make sure you put the playbacks in fade mode 2(fade to fader)
by bercic
27 Nov 2017, 12:55
Forum: Avolites Consoles
Topic: Titan Feature Requests
Replies: 224
Views: 133849

Re: Titan Feature Requests

Find fixture when repatching
by bercic
27 Nov 2017, 12:54
Forum: Avolites Consoles
Topic: Fixture exchange+find fiture
Replies: 2
Views: 1057

Fixture exchange+find fiture

Yesterday
I exchanged some fixtures with find fixture function enabled and it turned bad...
Afrwr i exchanged 3 out of 10 fixtures it started to locate more than one fixture.
And after i finished the fixtures were locating randomly during programming
Had to restart software to be back to normal
by bercic
27 Nov 2017, 12:39
Forum: Avolites Consoles
Topic: Titan issues
Replies: 1
Views: 1078

Titan issues

Hi i have two issues to report regarding show import .

1. Sometimes user import does not work and i have to restart the console for it to work.

2. I cant import some shows. And i even tried to save it under a different name and loading it.


Cheers.
by bercic
11 Nov 2017, 21:15
Forum: Avolites Consoles
Topic: Titan Feature Requests
Replies: 224
Views: 133849

Re: Titan Feature Requests

Hi. Connect cue fade. If you connect a cue rocorded on a button (not fader) to have the option selecting connect cue button+the playback recorded on the button and fade it in with the encoder wheels. ( similar to changing the active shapes with connect cue+shape) This is a game changer on smaller co...