Search found 7 matches

by debaggerboot
29 Jul 2019, 18:06
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: worlde easycontrol 9 midi console
Replies: 6
Views: 705

Re: worlde easycontrol 9 midi console

perfect! thnx for replying.
by debaggerboot
29 Jul 2019, 17:40
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: worlde easycontrol 9 midi console
Replies: 6
Views: 705

Re: worlde easycontrol 9 midi console

Dear,

So the titan mobile wont be supported?
by debaggerboot
29 Jul 2019, 16:47
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: worlde easycontrol 9 midi console
Replies: 6
Views: 705

worlde easycontrol 9 midi console

Dear,

Is it possible to use the worlde easycontrol 9 midi controller with titan?

In the software i can adjust several settings on the buttons and faders.. But inside titan nothing seems to happen...

Kind regards,

Jeroen
by debaggerboot
12 Jul 2019, 17:19
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: selecting track and change volume winamp
Replies: 2
Views: 555

selecting track and change volume winamp

I'm having some trouble using the winamp fixture.. When i select the winamp fixture and try to change the volume for example nothing happens.. Also the track select function is not working at all... The only thing that does work is play/stop function.. Any thoughts on what i'm doing wrong? I tried i...
by debaggerboot
01 Jun 2018, 14:52
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: Remote on V11
Replies: 5
Views: 2299

Remote on V11

Does somebody know how to get the remote working again with V11

I recently upgraded my console to V11, but there isn't a V11 remote app.. I tried using the V10.1 remote but with no succes.

I can see my console listed but when I try to connect it freezes in the loading screen.
by debaggerboot
02 Dec 2017, 23:54
Forum: Avolites Visualiser
Topic: Avolites Arena with external Capture
Replies: 1
Views: 1325

Avolites Arena with external Capture

Hi There, I'm trying hard to get a connection from my Avo Arena to an external computer running a presentation file of capture nexum. If i run it all on the same computer using the titan simulator and the presentation file everything works fine.. But when i set the same settings using a realtime avo...