Search found 10 matches

by LewnWorx
26 Jun 2017, 12:06
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: Pixmap all white on fixtures
Replies: 6
Views: 1429

Re: Pixmap all white on fixtures

Thanks for the replies. The intent on the cues was to have the xy zoom etc parked so the pertinent portion of the bitmap was in the general area where it would look correct then use the wheels to modify it on the fly. will go back and look at the cues In question in the grid view and update and merg...
by LewnWorx
25 Jun 2017, 06:19
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: Pixmap all white on fixtures
Replies: 6
Views: 1429

Re: Pixmap all white on fixtures

Follow up question now that I've had some time to play with it.. So if I have various cues on different playbacks that use layer masters, and I manipulate the X Y rgb values etc with the wheels, are those changes tracked per the cue or fx palette that they're associated with or are they global per m...
by LewnWorx
23 Jun 2017, 05:51
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: Pixmap all white on fixtures
Replies: 6
Views: 1429

Re: Pixmap all white on fixtures

Ok took me a bit to get my head around it but that is just insanely cool. Did some concentric band radial gradients in gimp, brought that in and by zooming and moving the y offset and having the rotation rate on a bpm fader I now have a universe of color patterns at my disposal and can morph them on...
by LewnWorx
21 Jun 2017, 04:30
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: Pixmap all white on fixtures
Replies: 6
Views: 1429

Pixmap all white on fixtures

Having some problems with pixel maps. If I import a bitmap with color (gradients and the like) the colors show up fine on layers with or without the use of layer masters. However if I use the onboard shapes and set a color to the layer it works fine until I turn on use layer master for that layer at...
by LewnWorx
21 Jun 2017, 04:23
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: Legends not updating..
Replies: 4
Views: 1616

Re: Legends not updating..

Was text in the search field from previous screen. Took a while to recognize.
by LewnWorx
12 Jun 2017, 07:59
Forum: Titan Macro Library
Topic: List of maco commands?
Replies: 1
Views: 1347

List of maco commands?

Is there a doc on the supported macro commands and syntax?
by LewnWorx
09 Jun 2017, 20:57
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: Windows (Channel Grid, Others) Not Updating
Replies: 2
Views: 1231

Re: Windows (Channel Grid, Others) Not Updating

Ok will try that.

Hardware just got here so will see if the channel grid and other stuff not updating continues now that I'm not running simulator.
by LewnWorx
09 Jun 2017, 20:54
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: Legends not updating..
Replies: 4
Views: 1616

Re: Legends not updating..

No pix icon prior.

When typing does not change on screen label.

Does pop up prepoulated with the legend I'd used previously, and any new ones I create will continue to use the legend text from the first time the behavior occurs on any subsequent legends.
by LewnWorx
09 Jun 2017, 16:40
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: Legends not updating..
Replies: 4
Views: 1616

Legends not updating..

Another item.. Have had several instances where despite repeated attempts to re-legend an existing cue or palette, it doesn't take. It'd show as updating over in the display area by the softkeys but the legend on the playback or palette sodes not update. Subsequent visits to the legend button will a...
by LewnWorx
09 Jun 2017, 16:27
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: Windows (Channel Grid, Others) Not Updating
Replies: 2
Views: 1231

Windows (Channel Grid, Others) Not Updating

Titan 1, v 1.10 under Windows 7 Pro 64 Bit. Passmark 2470 overall, decently above recommended specs in all areas. Few Questions: Stuff not updating So what I'm seeing is things like channel grid, and cue data not updating with changes. I'm having to close and reopen the window for the values to refr...