Search found 4 matches

by Karat
23 May 2021, 08:44
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: Time code issues
Replies: 0
Views: 5174

Time code issues

Hi, I am running a 55 min long track from winamp i have a clue list with 80 cues in and running this from the timecode 1 window in the avo, i programmed all of the cue time using the go button tapping at the point i want the cues to fire, but when i play the show back the cues go out of time aproxim...
by Karat
02 Feb 2019, 11:47
Forum: Avolites TitanOne Support
Topic: profiles
Replies: 1
Views: 3921

profiles

Hi we've downloaded the equinox fusion 120 profile from the website but it still doesn't appear as a fixture when we try to patch. We are using titan one v11.1. Your urgent attention on this would be appreciated as we're currently on an install and running out of time to get this sorted
by Karat
26 May 2016, 18:28
Forum: Avolites Consoles
Topic: Titan mobile fade problem
Replies: 2
Views: 1939

Re: Titan mobile fade problem

Hi thanks for the message yes I worked it out in the end the global release was set to 2 seconds and now have it set at zero and no more problems now
by Karat
22 May 2016, 13:42
Forum: Avolites Consoles
Topic: Titan mobile fade problem
Replies: 2
Views: 1939

Titan mobile fade problem

Can anybody help on this I have a Titan mobile and I have created a new show and have got a problem in the play back faders I have some as dimmers and some as playing back shapes when I snap the the fader to off there seams to be a lag before this lights go totaly out and the same on the faders I ha...